Ketchup

Ketchup

Blev utmanad av
Kristina  för ett bra tag sedan. Sonen hade en period då han inte åt något av den mat jag lagade, och det han åt, det skulle det vara ketchup till... Nå, den är färdig till slut och det ska säkert gå att skratta åt det hela om några år (hoppas jag... ).

För övrigt har jag haft en hektisk och intressant vecka. Har varit på studiebesök hos bl a Rädda Barnen och ABF. Givande var de. Har dessutom träffat smärt- och handledsspecialisten igen och han gav mig en massa hopp... Tänk vad kunskap kan göra!!! Ser lite ljusare på framtiden... Han ingav hopp, helt enkelt. Ibland finns det läkare som gör det lilla extra för en.


Kommentarer
Postat av: Milla

Tack!
Vilken fantastisk LO! Underbar både till tema och färgval.

Postat av: Kristina

Madde!Den blev helt underbar!!!!

2006-12-07 @ 20:59:13
URL: http://selhammer.blogg.se
Postat av: Morfen

Vilken underbar LO! Gillar märket där det står Giggle för det lättar upp det hela plus "å så lite ketchup till". Jag skrattade gott, men jag förstår att man inte gör det just när man är mitt uppe i det och man kokar de där eländes trista makaronerna för femte dagen i rad bara för att de ska få ngt i magen... med lite ketchup. ;)
Kram på dig och tack för ditt råd att titta på bilderna imorgon igen (fast jag gjorde det ikväll), jag fick lite ny distans till det hela och nu ligger ett nytt inlägg med bildbevis. ;)

2006-12-07 @ 23:02:24
URL: http://morfen.blogg.se
Postat av: Morfen

Jaa, jag kan verkligen rekommendera EvaNette i Allum. Supertrevliga och toppenservice, inte alls på ett påträngande sätt utan hjälpsamt.
Kram och ha en mysig andra advent!

2006-12-10 @ 09:00:56
URL: http://morfen.blogg.se
Postat av: Mikia

Vad kul det var att ses igår. Vilken fin sida och härlig att ha.

2006-12-10 @ 13:13:02
URL: http://www.mikrob.com/leaves

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback