ett badkar, tack!

37209-196

Det var ju varmt i somras, och det kunde vara skönt att svalka sig. Inte helt lätt utan badkar... så vi satte in den lilla barnpoolen i badrummet och då gick det bra (detta var innan den värsta värmen kom).

Amigos

37209-195

Ett av mina absoluta favoritfoton... liv, rörelse och olivträd.

Böcker i stora lass

Böcker i stora lass

Det blev lite konstigt i scannern - surprise! Den är lite mer symmetrisk i verkligheten... Böckerna kom i en skottkärra från mormors granne...

Blomsterträdgården

Blomsterträdgården

OK, min inspiration har verkligen kommit tilbaka... det är så roooligt! Är det någon som vet vad de orangerosaröda blommorna heter? Vi har kommit fram till att det är en lilja... men vad för sorts lilja?

Ny blogg

Jag har en ny blogg. Den är för er som, istället för att läsa om mitt svammel om vardagens vedermödor, vill se på mina underbara ;) alster!!

Ha en underbar dag! Vi ska gå och titta på Desmond och träskpatraskfällan om en stund.

Äntligen lite inspiration!

37209-192

De här bilderna är från i somras - sista utedagen innan det började regna på allvar. I verkligheten passar färgerna faktiskt bättre ihop.

Annars hade vi det lugnt och skönt igår hos sonens mormor och morfar. När vi gick hem såg vi två småtjejer - högst 13 år - springa runt vid busshållplatserna. Kände att jag faktiskt blev alldeles förskräckt. Att vara så liten och ensam på julafton... Vad tänker föräldrar på?

Idag har det också hänt sina små spännande saker; vi har plockat bort en död duva från gården, en tant trodde att jag var sonens mormor (känner mig lite gammal nu... ) och jag fick ett spel när jag skulle sätta ihop 100+ delarsdraken min son fått av pappan, och kallade pappan "gubbjälvel". Jo. En bra dag.  Men scrappat har jag. Ja, just det, sonen har kommit fram till att det är roligare på dagis och vill dit imorgon. Anser att jag får ha lite självömkan ikväll... Annars kommer de där små gubbarna igen, de där med vita rockar på sig... ho ho, hi hi, ha ha. Må väl!

De första fotbollsskorna är scrappade

37209-191

God jul

37209-189

37209-190

Mina bidrag till Formats designteamtävling.... som inte alls gick hem (jag är inte alls bitter!!!) Och med dessa bilder passar jag på att önska er alla GOD JUL!

Ibland ...

Ibland

önskar jag att jag befann mig på ett annat ställe, på en annan plats i världen.

37209-186

Önskar att jag hade fått sitta ifred och bara tänka i lugn och ro - eller inte tänka alls.

37209-188

Vattnet sjunker

Vattnet sjunker

i alla fall inne i stan. Tänk vilken kraft det är! Och så vackert. Vi får hoppas att det är över för den här gången!

Har varit i stan idag på förmiddagen - handlat några julklappar. Det finns så mycket fint som jag skulle vilja köpa och ge bort, men det finns verkligen inga pengar... Fast det blev nog bra det som köptes i alla fall.  Ha en bra kväll.

Julkort

37209-183

37209-178


37209-179

37209-180

37209-181

37209-182


Riktigt mycket jul är det nu...

37209-177

Den här veckan har det blivit massor av julpyssel. Häromdagen så ville dagisfröknarna att jag visade dem hur man embossar. Vi var hemma vid 21... Låååååång dag. Men det var trevligt och sonen fick följa med och köpa pizza när det var mörkt ute, och han fick dricka Fanta och äta en klubba  - och allt detta mitt i veckan med dagisfröknarnra.

Ikväll har
Kristina  och  jag varit på Format och gjort julkort och dekorerat tändsticksaskar. Det var trevligt och där finns ett alldeles fantastiskt sortiment av papper...

Ketchup

Ketchup

Blev utmanad av
Kristina  för ett bra tag sedan. Sonen hade en period då han inte åt något av den mat jag lagade, och det han åt, det skulle det vara ketchup till... Nå, den är färdig till slut och det ska säkert gå att skratta åt det hela om några år (hoppas jag... ).

För övrigt har jag haft en hektisk och intressant vecka. Har varit på studiebesök hos bl a Rädda Barnen och ABF. Givande var de. Har dessutom träffat smärt- och handledsspecialisten igen och han gav mig en massa hopp... Tänk vad kunskap kan göra!!! Ser lite ljusare på framtiden... Han ingav hopp, helt enkelt. Ibland finns det läkare som gör det lilla extra för en.


Bara för att...

det var så väldigt länge sedan jag uppdaterade. Rondellhunden har blivit massakrerad... den finns inte mer. Sorgligt.

Idag har vi haft adventsmiddag. Det var trevligt, och kanske kan det bli en tradition.

Imorgon ska jag på studiebesök till IKEA. Ha!

Äh, det blev inte roligare än så här. Ha en härlig kväll - och vecka...