Sluta grogga, ut och jogga

37209-50

Och det finns ännu fler, men det dröjer en stund innan de kommer ut här. Tänk vilka underbara sidor det ska bli av dessa märken!

Bilder från förr...

37209-48

Det här kanske är smygreklam... Men så roligt! Kommer ni ihåg? Det kommer mer... Jo, och om ni klickar på bilderna så kommer de upp större.

Åttiotal

Vi ska ha åttiotalsfest. En klassfest. Har ni några käcka tips? MIn kära väninna hade hittat ett helt kuvert fullt med klistermärken på vinden - Spola kröken, Ytong, Sluta grogga ut och jogga... och alla underbara klistermärken från alla turneringar vi var med i - vi idrottade en del förr... Har i alla fall tänkt att scanna dessa märken och göra något kul av dem. Och en frågetävling måste vi ju ha... Mitt specialområde var musik och film, och den kära väninnas område är idrott, men resten då? Tips! Dessutom ska vi till frissan samma dag som det stora eventet äger plats, så vi kommer vara ursnygga! Det blir jag bjuden på! Är lycklig för att jag har vänner. Mina kära vänner!  Tack för att NI finns!

Tänder

Jo, det var tänder! Längst in i överkäken kommer det två små risgryn! Han blev så lycklig när jag talade om att det kom två tänder därinne... och att det är helt ok att vara lite grinig då. Usch, så ont det måste göra. Att vara fem år och få tänder igen... Tack K, för upplysningen!

Cutterpede skärmaskin

Jag har en Cutterpede skärmaskin, och efter att ha diskuterat den idag kom jag på att jag nästan aldrig använder den! Är det någon som är intresserad av en sådan? Det finns ett extra skärblad och ett bigarblad till den (fast jag misstänker att ett skärblad är mindre vasst...). Om nu någon finner den intressant, så skicka en kommentar!

Utmanade är vi alla!törs ni svara??

...hur är det nu -handen på hjärtat - ok, handen är på plats...
Du som bloggar:
Hur många gånger uppdaterar ni eran blogg per vecka?
tror att det sker ca 3-4 ggr i veckan, jag vill tro det!
NÄR uppdaterade ni senast? idag
Varför bloggar man? för att det är ett bra sätt att få ur sig saker... för att det är roligt... för att synas och för att bli läst och för att få lite kommentarer
För vem bloggar man? för sig själv, helt uppenbart. med tanke på hur få som läser MIN blogg, så kan det ju knappast vara för den stora anstormningen av folk
Varför är vi så dåliga på att lämna komentarer-oftast-?
jag är inte dålig på att kommentera! kommenterar på de bloggar jag läser, som jag slipper registrera mig på. tycker att alla borde kommentera , lämna sitt spår på sidan man besöker! Tror att folk är rädda för att synas, bli hörda, göra bort sig... något måste det ju vara!
....fyller på med lite mer frågor som ploppade upp...
Du som läser:
Hur ofta läser du bloggar?
varje dag
Hur ofta förväntar du dej en uppdatering? minst varje vecka, annars överger jag bloggen (för det mesta)
Hur ofta skriver du komentarer? se ovan

Ja, de här frågorna kom från
http://selhammer.blogg.se/ och nu har jag svarat. Du kan ju svara här eller hos nämnda blogg.

drippdrapp

drippdrapp

Man kan faktiskt ha krig med sådana här istappar. Ungarna såg ut som Star Wars krigare. Till slut försvann svärden - MAGIC!

tappar

tappar

Jag vill ha Bazzill White och Scenic Routes rosa snöpapper. Är säker på, nej övertygad om, att det blir jättesnyggt till den här bilden! Visst är det så?!

tystnad

tystnad

tystnaden var total - ändä tills tåget dundrade förbi och ungarna fick för sig att ha snöbollskrig... tystnaden. trodde att jag glömt av hur den lät den är vacker.

Dagen efter

Så var det över, igen. Men det var kul och även om det inte blev några albumsidor gjorda, så fick jag en massa annat gjort. Nu har vi inte några handgjorda papper kvar heller... fast jag har en massa andra mönstrade, så nu kanske det kan hända något i mina album... tror att jag ska passa på och sova en stund, babblar visst en massa goja!

Snart...

så börjar den, scrapträffen. Imorgon kl 10.00 skall allt vara klart. Och det ska bli så roligt! Mitt handgjorda papper är färdigt, jag har några gamla stansar och saxar jag hoppas att andra ska tycka är oemotståndliga, och vi har en massa god mat. Sonen ska till dagis, och sedan tar mormor över - så vi får båda vara på annat håll imorgon. Vi kan behöva det efter 10 dagar inomhus (ja, nästan... ). DET SKA BLI SÅ KUL!!!


Pappersbiten

På måndag ska vi ha träff i Mölndal (någon intresserad?) och då kommer www.scrapandgiftcornder.se och www.pappersbiten.se - en helt ny affär! Med premiäröppning på Mölndalsträffen! Är jättenyfiken! Och det ska bli så kul - hela dagen med bara scrap och lite mat ibland...

Känna saknad

Vi har det lite problematiskt just nu. Sonen är jättearg, och det verkar vara så att han mest av allt är arg på sin pappa - som han nästan aldrig träffar. Sonen pratar om hur mycket han saknar sin pappa, hur mycket han vill träffa honom och allt annat ett litet barn kan säga. Ibland blir han arg på mig och säger: "Jag älskar bara pappa, inte dig!". Och eftersom jag är en mycket förstående mor, trots att jag är en ko, så förstår jag oftast vad det handlar om. Men det är jobbigt, jag har slutat att försvara, förklara och annat. Det ger inget längre, och sonen förstår mer och mer alldeles själv. Och känslan känner jag väl, min pappa fanns inte med i mitt liv förrän jag fyllde 20 år. Och inte i någon större utsträckning efter det heller.

Från att sparkas och slåss, och att ha blivit fråntagen ALLA sina filmer, till att inse att det inte fungerar, så har vi nu poängsystem istället. Försöker att betona det positiva beteenndet istället för det negativa. Det känns konstigt att behöva ta till METODER men något måste ju göras. När han har 10 poäng, så får han tillbaka en film. Poäng får man genom att helt enkelt göra bra saker, vilka som helst. Sparkas han eller bits (ajajaja) så tar jag bort filmen igen. Kanske inte  världens bästa system, men det är värt att pröva. Och papporna då? Ja, vem vet? Har slutat att tjata, har slutat att höra av mig, för håret blir bara gråare...

Sweet

Försöker hitta musik till klassfesten, och just nu är det Sweet som gäller. Och sonen rockar fett till Ballroom Blitz. Det är KULT det! Precis som jag igår kom på igen (gör det med jämna mellanrum... ) att jag var och tittade på Ebba Grön och Attentat på Kortedala Forum 1981... Ännu mer kult var det... Eller 1980 (?) då det var konsert med The Police på Skandinavium med The Go Go´s som förband... Hur kult som helst. Och jag kan fortsätta hur länge som helst.

Fler tags

frankrike          tagsFödelsedagen med stort M

tulipanarosorM

Det blev en lugn och skön 40-årsdag. Tulipanarosor i massor - älskar! - och M (tack K, det är helt underbart!). Tack alla ni som kom och tack för alla presenter, är överväldigad! Och om några veckor bär det av till den stora möbelaffären... Tack, tack, tack (tjötigt, men vad säger man då?). 
 


Frozen strawberry margarita

Frosen strawberry margarita

Är inne på drinknamn i dag... Behöver kanske en? Hmmm...Ser ni så snyggt ovanstående papper matchar den vackra rosa färgen på själva bloggen?  Sonen har öroninflammation och ögoninflammation, och vi har varit på en av stadens akutmottagningar idag - från kl 11.00 - 15.00, därefter ytterligare 40 minuter på apoteket. Vi var hemma kl. 17.30 igen... I morse försökte jag under 1,5 timmar få tag på en tid på vår ärade vårdcentral, men det är nog lättare att - ojdå, nä det kan jag nog inte skriva. På akuten, fick min son någon form av uttråkningsattack och bestämde sig för att börja slåss - med mig. Har ett stort bitmärke på armen, ett antal blåmärken på benen och ett rivmärke i ansiktet. Suck! När jag får samtal från det andra landet, och allt vad det innebär, så är det nog så att jag behöver en drink. Hur var det nu Magnus & Brasse sjöng? Får ta och kolla upp det...

Today i'm thinking of cocktailnames... Maybe I just need one, could that be it? As you can see, the paper above does match the layout of my blog quite nicely, doesn't it? My son's having an earinflammation and an eyeinflammation, and we've spent the day at the ER - from 11 -15...No, sorry, can't do this in English now. Think I need some sleep first. Tomorrow's a big day - the big FOUR O ; )

Tequila sunrise

rosa

Färgerna påminner mig om tequila sunrise, vilket i sin tur påminner mig om en förfärlig massa andra saker... men det kan vi ta en annan gång...

Klassfest

Det är helt klart nu, vi ska ha klassfest. My sweetie darling och jag har idag suttit och knåpat och haft oss för att  försöka hitta alla. Inte helt lätt, men tar man hjälp av Sveriges radio så hittar man i alla fall någon mer... Tack för den hjälpen! Innan vi gjorde detta, så var sonen och jag i stoooora backen och åkte tefat med hans kompisar - fast jag åkte på rumpan och den hala jackan i stället... Det var roligt! Sonen fick sådan fart att han åkte ner, upp, ner och rakt in i ett staket. Han höll. Tack och lov. När vi kom hem, tog den andra kompisen "min bästa vän" och sonen hand om varandra och lekte riddare och tog död på någon stackars intet ont anande drake, och räddade en prinsessa (hoppas att hon var som Fiona i Shrek - lite spunk i henne...). Och så har vi bakat bullar. Som blev goda, men lite torra... Passar bra i veckan, kan man tro. Och så är ett helt himla stort antal papper klara, men riktigt MYSIGA färger. Ni får se dem i morgon. Eller sent ikväll. BABBEL BABBEL BABBEL

nu kommer de...

nu kommer de...

Snart är en hel hög med tags färdiga... och en hel hög med handgjort papper också! Det är roligt just nu... K, du har första tjing!


Nya papper

Nya papper

Gör så få papper jag bara kan... Det ska inte ta över mitt liv igen... Det är så vansinnigt kul, men samtidigt så tids- och tålamodskrävande, att man måste ta det lugnt. Är så nöjd med färgerna! Det kommer mer. Med tiden.

Kommentarer

Om det är så att någon läser min blogg (tveksamt... ) så vore det kul att få kommentarer då och då... även om jag inte laddar upp så många av mina scrapalster, så kanske man kan kommentera något annat... Eller?

Rosa

Det är så kul att se hur färger ändrar intrycket av fotona, tycker jag. Ändrar säkert tillbaka snart igen... Och lite rosa i tillvaron, det kan väl inte vara fel?