Fåglar och annat

Min son hade en skatt i sitt skåp på dagis... Ett fågelben. Ett fågelben med klor och allt. OK, måste erkänna att kväljningarna var ganska många... Men hur i hela fridens namn har han lyckats med att hitta ett ben från en fågel? Var är resten? Och hur gick det med alla dessa viktiga, djupa samtal om döda fåglar och deras parasiter, och vad man gör om man ser en död fågel? Och nej, detta samtal har vi inte haft enbart p g a fågelinfluensan...  In genom ena örat och ut genom andra... Jaha, effter mutor visade han mig var han hittat benet, och så vitt mitt trötta öga kunde se, fanns inte resten av kroppen där. Alltid något. Men händerna är descinficerade (svårt ord!), och enbart p g a äckel... UUURRRKKKK!


utmattad

ja, jag kom av mig i min vårenergi - antagligen för att det inte verkar bli någon fart på våren heller. Men ni som faktiskt tittar in här då och då, håll ut. Det kommer fler uppdateringar. Jag ska bara bli lite piggare. Enligt sonen somnade jag på golvet igår, och tyvärr har han rätt... jag är dödligt trött...

blir det någonsin vår?

det är bara grått och kallt ute.... grått och kallt. men idag ska vi äta våfflor! mums!

Ögoninflammation

37209-70 37209-71

Idéen har jag fått av Kristina, tack för den. Sonen var sjuk och hade bl a ögoninflammation. Han hade antagligen urtråkigt hemma några dagar och var allmänt grinig och tröttsam. Sa till honom att han kunde ta och rita hur arg han var... och resultatet ser ni på bilderna.  Bilden till höger föreställer hans nalle, och bilden till vänster är han själv. Och det syns att han är både arg och har ögoninflammation - hans ögon var verkligen illröda...så himla kul...

37209-67 37209-68

Har äntligen toner till skrivaren, och får lite gjort... De här handbollsbilderna har åkt fram och tillbaka, de har fått diverse olika tidsenliga bakgrunder, men inget har egentligen passat. Så jag ändrade inriktning helt, och jag är jättenöjd. Tanken är att jag ska scanna några av alla de medaljer vi fick och sätta längst upp på den oranga sidan...

Vår?

37209-64 37209-65 37209-66

Vilken underbar känsla att vara ute idag på eftermiddagen! Det kändes nästan som om det kommer en vår, och kanske rentav i mars.... Termometern hos mormor visade på dryga 20 grader - plusgrader! Korten blev så underbara - ljus!Hörnrundaren!

Vill jag ha nu! Suck, så irriterande... Hur lång tid kan det ta att skicka en ny i utbyte egentligen... Nä, nu ska jag ta och påminna människan i fråga! Ha en bra dag.

Äntligen färdigt!

album 37209-59 37209-60 37209-61 37209-62 37209-63

Det lilla K&Co metallalbumet är äntligen färdigt! Det blev bara bilder på mig och sonen, och det var härligt roligt att inte bry sig om vare sig ordning eller "handling" på fotona! Och behändigt format - 6x 6 inches. Kul och bra för motivationen.Collageutmaningen

37209-5537209-56

Nja, nu blev det inte som det skulle alls, men till slut blev det ett collage i alla fall... Och någon text får ni inte se - just to protect the innocents....OK?!

Hallå!?

Varför får man så sällan kommentarer? Helt uppenbart så läser folk min blogg, men nästan ingen kommenterar... Para ustedes que esten leyendo el blogg, por favor dejen comentarios en donde KOMMENTARER, donde se hace un click.

Havet

Havet

Jag är fortfarande inte vän med vare sig PS eller scannern, men det får duga... Det här är ett uppslag i min väninnas album. Har tänkt at skriva om hennes förhållande till havet och Tjörn. Någon som har en dikt eller passande sångtext liggandes någonstans? Eller andra små käcka tips?


Bilder från förr

Bilder från förr

De blir så smått färdiga, alla de album jag håller på med samtidigt... Det här är mormor och Happy (!), och jag kommer inte längre... Titel? Dekorationer? Suck...


Presentalbumet

Håller på och fixar och grejar och får faktiskt en hel del gjort. Letar fler bilder från vår glada ungdoms dagar, och till de händelser jag inte har några bilder får det  bli mycket text till istället. Som Londonresan, inte ett enda kort finns det. Men det hände mycket. Ni får snart se!!!

Träningscykel

har jag suttit på idag... en riktig en. Och det gick riktigt bra, och gud så mycket endorfin eller adrenalin jag fick av det! Undrar varför man inte cyklar varje dag? Hmmm, det kanske jag har svaret på i morgon, om jag någonsin kommer upp då... aj, aj, aj...

Har ordnat med lokalen till vår underbara 80-talsfest idag, så nu är allt under kontroll (nåja, någorlunda). Albumet jag håller på och gör har så underbara färger och är SÅ mycket 80-tal. Just nu håller jag på att scrappa Vecko Revyns Roll & Bike gala som var på Scandinavium 1980 eller 1981. Var det någon annan som var där då? Tomas Ledin, Jerry Williams, Clabbe, Noice, Kenta och massa fler var där i alla fall. Vi spelade Lindome Cup den eftermiddagen och gick för en gångs skulle vidare, så vi missade nog Noice har jag för mig... Hjälp med information, snälla?!

Tänk vad man skulle kunna göra...

på en stor mässa, en mässa där det finns plats att sitta och filosofera, att andas, att sitta och pyssla sina nyinköpta förvärv och att få gå på riktiga workshops. Samt att kunna se på varudemonstrationer så att man faktiskt ser vad som visas! Skulle inte det vara hur spännande som helst? En mässa som är ett helhetskoncept, och inte bara en mötesplats för att sälja och köpa (vilket det ju självklart går ut på i alla fall, men att det finns så mycket mer också). En träff och en mässa på en och samma gång ungefär. Vill ordna, vill ordna, vill ordna!!! Någon annan som vill?

I går...

var vi på mässan i Lerum. Det var spännande! Tack och lov var vi näst först i kön... för det tog ungefär 2 sekunder, så var det hur mycket folk som helst därinne och luften blev busäckligt! Men - (pero!) det var roligt att se så många människor ute efter samma sak. Och det var kul att se alla papper live, BG papprena tyckte jag var urläckra när jag såg dem på internet, men det var inte alla som var det på riktigt. Köpte billga gluedots, och en Soufflépenna som är mjuk och skön att skriva med - och täckande! Sedan åkte vi till Kortmakaren i Floda. Vilken go' Maria som har den affären! Dit vill jag åka fler gånger och då vill jag köpa stämpeln med nallen... Tack för en underbar dag!

Mässa

Idag ska jag åka till Lerum och gå på scrapmässa! Det ska bli så himla buskul! Och igår gjorde jag klart en dubbel layout som K ska ha... Känns bra! Är så nyfiken på hur mycket folk det kommer att vara i Lerum; kommer det att vara värre än på bokrean förr i tiden, tro? Rapport kommer.

Toronto

Toronto

Och när jag nu ändå var i New Yorkalbumet, så var det ju bara att titta på Torontodelen också! Hahaha... Ibland var det i alla fall roligare förr!

Manhattan

Manhattan

Igår fick jag ett telefonsamtal från USA, från lillasystern där. Det blev många minnen av det samtalet. Var tvungen att leta fram det gamla USA-albumet från 1990 (?) för att titta på bilderna! Visst är det vackert?

Album

Album

Det här ska bli en 40 års present! Som vanligt är det inte klart än, men det är på g i alla fall. Och nej, risken är minimal att hon ska se det - hon är ingen bloggare!