Gympa

37209-146

Ännu en LO färdig - och den är inte grön! Ha!

Skogsmulle

37209-145

De ser ut som små skogstomtar - hur nu dessa ser ut... Hade glömt av de här bokstäverna!

Redan jul!

37209-144

Förra året var vi på julpyssel hemma hos Kristina. Sonen var så stolt över det han gjort, att jag naturligtvis måste göra en sid aom detta. En himla enkel en. Fotona har Kristina tagit.


En grön till!

37209-142 37209-143

Älskar de här bilderna! Det är så mycket liv och rörelse i dem, och man kan se lyckan (näja, jag kan se den... ) i hans ansikte över att ha kontroll över bollen... Tack Kristina för band och Zip-lån.

Challenge # 15 Use ONE color

37209-141

I think it worked out quite well with green for this picture - taken 20 years ago. Didn't want to crop it, too much information about that time.  I used well over 10 green products - cc, pp, stickers, flowers...

Fattar ni? 20 år sedan fotot är taget... buskul. Och äntligen fick jag gjort  något av det. Kolla
här för andra roliga utmaningar.


Challenge # 12

37209-140

Fick den gjord och blev av med en massa arga tankar också... Skönt!
Got it done, and at the same time I got rid of a lot of anger. My take on relationships...

Dare # 40

37209-139

Ok, my first DARE... The lyrics goes:" we used to laugh together, now we don't." Old friend, old memories. We just grew apart. 

Kommer ni ihåg...

vad ni gjorde idag för 5 år sedan? Det gör naturligtvis jag (annars skulle jag inte fråga...). Mitt X och jag hade grälat, grälat och grälat hela morgonen (ja, i alla fall den stund han hade varit hemma) och jag skulle träffa min väninna på tåget till Málaga. Fick lämnat sonen hos hans farföräldrar, och mötte väninnan, som också hade grälat med sin (numera) man. Vi var inte de lyckligaste kvinnorna just då, men hittade tröst i varandras elände, och lyckades ge oss in i Larios för att shoppa och äta lunch. När vi var inne på Eroski, ringer mobilen. En något helsnurrig röst - mitt barns far - talar om för mig att vi måste bege oss till en tv, eftersom World Trade Center och flera andra ställen blivit attackerade... Sagt och gjort, vi gick till elektronikaffären runt hörnet och får se en fruktansvärd syn. Våra tårar började rinna. Ville mest hem till min son, men försökte få tag på min far som bor i New Haven, CT, men det var helt omöjligt att komma fram. Kommer inte ihåg hur vi kom hem eller vad som hände mer den dagen, men just då tedde sig våra privata problem små.

Frågan som dök upp senare var ju om inte Bush själv hade något med detta att göra. Och den frågan ställer jag mig fortfarande... Det är ju bara att kolla in i den mannens ögon. Inte helt friska... Och vill man fördjupa sig lite i någon form av konspirationsteori, så kan man göra det
här.

Yet another day...

Idag har vi varit inne i stan en stund, jag med en alldeles förskräclig huvudvärk och sonen med en längtan efter lördagsgodis... Först ett besök på Papeterie (Bazzillpapper för 5:-/st), sedan bar det av till Barnens val där sonen fick rösta på spårvagnar och bibliotekskort. Där blev belöningen några karammeler. Sedan bar det av till INEX (papper till kursen!). När vi kom ut därifrån, bjöd Hyresgästföreningen på MER och Dumleklubba (tyvärr bara till sonen). Dessutom fick han en ballong, vilket nog var dagens höjdpunkt, och en reflex. Jag, jag fick ett informationsblad.

Och jovisst, till slut fick han sitt lördagsgodis.Naturligtvis.

Ny roman ute nu...

"Tänker de komma och hälsa på , eller?" Svaret dröjde och när det väl kom kunde man höra tvekan i rösten, men så kom det - ett litet skratt. Kort, elakt, osäkert. Natturligtvis hade hon rätt, det var precis som hon trott. De var på väg. Kanske var de redan där?


Äsch, ingen idë att ens försöka lura någon. Men hur är det möjligt att jag, i flera dagar, har vetat att de åkt till Spanien. Att jag idag fått reda på att de är där, efter att hela dagen gått och väntat på telefonsamtalet? Hur är det möjligt? Måndotter, må vara hänt, men allvarligt talat? Och hur förklarar man för ett barn allt det här? Nä. rövhålagubbeskit. Så det så!

Scrap the crap

Scrap the crap

My challenge for the
Freestyle blog. This photo is really blurry and everything. You can barely see my son trying to catch the snowflakes... This was a real snowstorm some years ago here in Sweden. I guess you helped me make a LO out of the photo, thanks!

Challenge # 10

37209-137

The cuote goes "Conformity is the enemy of thought and the jailer of freedom" - John F. Kennedy. When I read it, I felt that this is soooo me. Some years ago, that was me. Alway questioning everything, trying to find out "things". Then I fell into a big, black hole. Now I'm trying to find my way back, and therefor I hope to be shouting "Oh yeah, I'm back baby". Well, something like that... Good fun doing the LO!