Litet presentalbum

image251
Det här albumet ska få dagistanterna till att vilja göra ett likadant... Vi får väl se hur det går med det...

"Årsstämpeln" kommer från Inkido (Format) och den underliga flodhästängeln är från Magnolia (ja, jag VET!). Blommorna är Prima och de är jättevackra. Färgerna matchar varandra LITE bättre i verkliga livet.

Lite svalka

image249image250

Det blev ju några dagars snö i år i alla fall. Tyvärr inte så mycket att det gick att går till STOOOORA backen och åka tefat, men sonen var så nöjd med att få åka i trädgården. Och hur det nu än gick till, så lyckades han med att få till en liten backe där. Det funkade, och det tog ungefär lika lång tid att åka ner som att gå upp.

Tres hermanas

37209-248
Blev inspirerad av
Mikia/Minneskatten att faktiskt försöka få ner i text (själva LO har varit klar ett tag... ) den historien som vi med säkerhet kommer att glömma... Den här LO handlar om min sons farmors mor och fastrar. Texten har farmor själv skrivit - men jag har skrivit av den (har naturligtvis sparat originalet... ).

Ni glömmer väl inte av att idag är sista inlämningsdag för utmaningen på Minneskatten?! Imorgon kommer en ny...

För länge sedan...

37209-247
åkte jag och kompisen till Rhodos. Texten kan sonen min få läsa när han är vuxen och har egna barn...
Ni får inte läsa den alls!

Utmaning

37209-246
Kolla in
Minneskattens utmaning! Allt material finns hos Minneskatten till ovanstående LO! Och vill ni höra Iris så går det bra här.

Nu är det officiellt!

Jag har blivit med i Minneskattens designteam! Kristina också! Så nu får ni allt hålla utkik, för det är mycket på gång! Nu ska jag sova, om inte sött så i alla fall ganska nöjd. God natt!

Teaterbåten

37209-245

Fick det här pappret av Kristina, och det har legat ett tag eftersom det är så vakcert... Har klappat färdigt på det, och idag blev det en LO... Där är en massa glitter och annat, och det syns inte alls tyvärr. Det är min mormor och morfar som är på bilden.

Påsken är över

37209-244
Sådana här typer går i processioner under påsk i Spanien. Eftersom vi har en mängd sådana gubbar i keramik hemma, ställde sonen upp dem alla för ett grupporträtt. Det finns en högersida, men den får ni inte se...

Piraterna har anlänt!

37209-242
37209-243
Texten dröjer ett tag - uppptäckte att jag inte kan skriva mer med min vita penna! Och kanske skulle man ta och skriva med röd penna, så det ser lite läskigare ut?! LOGG är fonten MIgraine Sans, och det andra är QK Metro (tack Kristina). LO ser mycket bättre ut när sidorna ligger
bredvid varandra.

Blå lussefest

37209-24037209-241

Jag vet inte riktigt hur jag tänkte när jag använde de här papprena till Lucia... Men det påminde väl om pepparkakor, kan man tro... Slutresultatet blev rätt ok ändå!

Vid flodens strand

37209-239
Ja, det är väl inte annat än att tacka Krisitna för det mesta på den här lo... Snart ska här målas påskspöke... Jo, det ska sonen vara i år - ett spöke.

Glad påsk

Vet inte vad det är med scannern, men den vill inte alls riktigt... Som vanligt tackar jag Kristina för diverse pappersspill och dessutom för lånet av QK alfabet! Så roligt att ha tillgång till alfabet, och så mycket fortare det går att scrappa!

37209-237
37209-236