Liksom

typ änna bara då va! A men dö! På det viset pratade jag i ungdomens glada dagar  - och alla runt om visste precis vad man menade... Om de inte var äldre än 20 år, vill säga... Liksom är veckans ord på "Ett litet ord". Mina layouter ser ni här.
image314
Det här är min mormor och hennes storebror. Självklart finns det en massa text till den här lo, men jag vill inte visa den för det blev lite för personligt...
image315
Det här är jag i kanske 10-årsäldern! Lapp för ögat och en underbar nyckelring med en döskalle på.. Silverdollar byxor i gabardin, Bognerkopian (jackan), silkepolo och hopprep... Det var tider, det... Texten står för övrigt i bokstavscirklarna.

Ha en underbar dag!

Hur fort går tiden?

image313
Tiden går hur fort som helst! Detta är min LO till veckans ord på
Ett litet ord! När jag var liten skelade jag massor, och skulle tydligen ha blivit blind (jisse, vilket måndagsexemplar jag är!) om jag inte hade haft lapp för ögat! Min kompis lillebror, kom på den här underbara berättelsen för en himla massa år sedan. Fick ett ypperligt tillfälle att scrappa och bevara historien!

Kommer inte längre att använda ett stort scrapforum för att "annonsera" om det som händer på Ett litet ord... Oklara regler, som inte gäller för alla, gör att vi väljer att släppa den biten... Trist.


Layouter för Minneskatten

image311
image312
De här sidorna är egentligen första och sista i en hel rad med sidor om just Naturhistoriska muséet. Texten finns helt uppenbart inte på de sidor som visas här...

Allt material till sidorna hittar du hos
Minneskatten. Kolla in de vackra papprena från Rusty Pickles! De är beige på ena sidan och svarta på andra...

Hela fem år sedan

image310
vi sågs senast! Men - det kändes som om det var igår... Härligt med vänner, som man känner alltid komer att finnas som just vän! Den lilla journalingrutan kommer från Design by Peterlina, och jag tycker den är vacker!

SPEEDO

image308
Hittade det här fotot för ett tag sedan. Min mormor hade satt tejp på det och skrivit på baksidan, med en inte helt snäll penna... Tack för PSP (som jag inte alls behärskar, men det lilla jag kan har i alla fall räddat det här fotot... )! Baddräkten älskade jag, och jag hade den i minst 5 år, säkert fler. Sedan kom det en ARENA med superfly back eller nåt liknande, och då var det kört för min SPEEDO!

Så roligt att scrappa bara för sig själv igen! Men det lär inte bli så mycket mer... Minneskatten väntar och Ett litet  ord väntar... Ja, ja. Ha en bra dag!

Veckans LO


För en gångs skull blev det en dubbel-LO till Ett ltiet ord. Det var riktigt kul att göra den.

Allt och inget

Jag saknar LOST och inser att jag fortfarande måste vänta hur många månader som helst innan favoriterna är tillbaka. Som av en händelse trillar jag över det här och känner att det ska nog gå att övereva väntan...

Annars har vi haft översvämning ute på gatan och jag väntar bara på att någon ska köra tillräckligt fort, så att vi får en våg på fönstrena så jag slipper tvätta dem... Tänk vad som skulle hända om det verkligen blev översvämning? Kommer ihåg alldeles för lite av Hjortfot för att överleva då, antagligen.

Och börsraset? Vart är vi på väg den här gången?

30 år sedan som Elvis Presley dog, är det idag. Och jag komer ihåg när han dog! Suck! Elvis och jag... jag älskade Elvis - då.

Äh, jag återgår till det här vackra, underbara istället... Min hjärna blir lite lugnare då, ha!

LO för Minneskatten

image305
Den här LO är gjord för
Minneskatten. Det var ganska länge sedan jag gjorde den, så det var lite kul att se den igen och bli påmind om hur roligt sonen tyckte det var att sy. I alla fall tyckte han det då, men inte nu...

Lite av varje


I måndags var sonen med på fotbollen! Äntligen! Han bestämde sig, och på den vägen hoppas vi att det fortsätter. Han var med hela träningen och t yckte att det var jätteroligt! Underbara tränare, som tog tag i barnen om viljan/orken inte var på topp. Tänk vad det hjälper att bara bli sedd!

Vi har åkt Paddanbåten. Sonen vill hädanefter göra det varje dag! Och vi har också varit ute på Alvsborgs färstning, dit vi också åkte båt! Om ni har Lisebergskort, så får man en t/r resa gratis dit ut!

Inspirationslayout nr 4

image300
Ibland är det jättesvårt att komma på ett tema, speciellt när man är piskad att göra det på kort tid! Men jag är nöjd med min LO i alla fall, den känns lugn vilket var syftet. Tänk efter före, det har man väl hört i halva livet? Tänk efter före och du slipper fundera på vad som gick fel efteråt... Undrar hur många som verkligen tänker efter före...

Kortet är taget i Spanien, när vi var på den Botaniska trädgården i Torremolinos. Där är väldigt vackert, men inte så stort.

Julkort igen


Ja, det blev några stycken den här gången också... Stämplarna är Gudrun Loennecken och hÄngtlar & stÄnglar.Det sista kortet är min alldeles egna favorit - enkelt!

Sommar

image294
Min LO som jag gjort för ETT LITET ORD. Korten är tagna 1973 (jo, jag vet att det står 1972 - det är ändrat). på avslutningen på LEKIS. För mig är det lite roligt att titta på det som är runt omkring alla barnen, eftersom det har ändrats en hel del. Kan ni tänka er att sonen min gått på dagis på samma ställe? Och att det är likt  sig, men ändå inte...Och hur konstigt är det inte att jag - trots att jag aldrig skulle flytta tillbaka  -  faktiskt har flyttat tillbaka dit jag nästan flydde från för dryga 20 år?! Allt går i cirklar, och just den här cirkeln känns sluten nu.