10 favoritlayouter

Här är mina 10 favoritlayouter, vilka var ltie lättare att leta reda på... Tänk så mycket man skapar under ett år?!
image383image384


image390image391image392image393image394image395

5 bästa bilderna

Jag tänkte att jag skulle lista mina 10 bästa bilder, men inser att jag - förutom att jag inte är en bra fotograf - har tagit alldeles för få biler i år. Men här kommer i alla fall mina 5 favoriter
image378image379image380image381image382

Sonens nya favorit - Bosses vännerJag vill inte gå och lägga mig... Låten påminner mig om en Lucia för en sådär 30 år sedan. Hela den här skivan är underbar, och den fick sonen i julklapp!

Ibland när man undrar hur man ska få livet att gå ihop, så händer det alltid något som ger en lite hopp... Min barndomsväns mamma ringde och tackade för julkortet idag, och sa att hon hade en liten julklapp att läma. För en liten stund sedan var hon här och lämnade böcker till sonen, ett kuvert och choklad till mig. Kuverten innehöll skillnaden mellan skratt och gråt, fast det blev gråt ändå... Tack, även om du aldrig hittar hit.

Nu är vinnaren korad!

Det känns så himla skönt! Vi klarade av att hålla Ett litet ord på scrapkartan under 6 månader! Och vi ska fortsätta under 2008, om dock under lite andra former! Tänk vad rastlöshet kan sätta igång...

Om du klickar på bilderna, så blir de större!

Global Perspectives #3

image374image375
Till
Global Perspectives utmaning skulle man scrappa om julen -tankar och funderingar kring hur man firar och varför. Korten är på sonen, hans första jul... Tankarna bakom är att trots alla vidriga, gräsliga minnen runt jul är jag TVUNGEN att skapa en fantastisk jul - eller åtminstone göra så gott jag kan!

Creating Christmas... Christmas is hard... So many sad, horrible memories. Your first Christmas was going to be the best one ever, instead it came to be one of the worst... Ever since, it's more and more important trying to create a Christmas worth remembering. Not for being awful, but  for having been the best ever!

This is me

image373
Den här är gjord till utmaningen på
"This is me". Tycker att det är rätt kul att tänka efter vilka filmer som egentligen har satt sina spår i mig. Bokstäverna och papper kommer från Minneskatten.

Det bor en fjortis...

inuti mig (jodå, det finns plats).


Music Makes the People Come Together #2

image372
Den här månaden skulle man bli inspirerad av The Hives låt/video "Walk Idiot Walk"...  Läste igenom texten och kom fram till att där fanns en del man skulle kunna göra något av. Färgerna är mina "grundfärger", så det var den enkla delen. Mycket ironi och mycket terapi... Och vanlig akrylfärg. M a o inte något från gårdagens diecutmassaker. Tack Mikaela för utmaningen!

Julkort

image368
Stämpel från ARKIVET

image369image370image371
Stämpel från Stämpelboden

Det har blivit några julkort de senaste dagarna... De små änglarna är ett kort till sonens fotbollstränare, som tack för allt engagemang. De tre korten därefter, som ser likadana ut fast i andra färger, är till sonens lärare. Tycker inte om hur de ser ut här på nätet, i verkligheten är de faktiskt mycket finare...

Jag längtar tillbaka

image367
Så det så!

JAGNågra layouter till dagens ord JAG, på Ett litet ord.

image366

Band

image363

Så många minnen som har med musik att göra! Lillasyster drog iväg med mig på konsert i Lisebergshallen en gång - hon var tvungen att kolla in Sebastian Bach i Skid Row och hade ingen att gå med... Själv tyckte jag varken att Skid Row var bra eller att Sebastian var särskilt snygg.... Men jag följde med. Och kom hem med ett knastrande öra... Några guldkorn har jag varit på - Ebba Grön på Kortedala Forum 1980! Fast då var vi mer fascinerade av Attentat som var förband.Snacka om kult...

Fast konserten som aldrig blev av, var nog roligast i alla fall. Billy Idol passade på att få hårgele i ögat (tycker att det är en oerhört trolig orsak - NOT), så konserten blev inställd. Stor besvikelse... Men vi hade så vansinnigt roligt den kvällen i alla fall... Dr. Feelgood på Erroll's var inte så illa heller. Ingen ville gå med mig, så jag gick alldeles själv.

Sök

image362

Den här var rätt rolig att göra... Gillar färgerna. Tagsen innehåller en förfärlig mängd text till sonen, om att finna sin egen sanning, om att göra sina egna tolkningar och att hitta en medelväg för honom i allt som försiggår runt om oss.

Nu har helvetet frusit till...

och jag har små rosa, grisar flygandes ur min bakdel... Jag har faktiskt vunnit en tävling för en gångs skull! Känner mig riktigt upprymd. Har kollat att det är sant också! För att citera Magnus Uggla: "... det är vår tid nu... ".

Jag vann den här tävlingen,
Scraptivity. Ska bli spännande och se vad som kommer i paketet. Av innehållet ska jag sedan skapa 2-3 layouter, som ska visas upp på bloggen som gästdesigner. Tror inte allt babbel här blir språkligt korrekt, men nu ska jag iväg och pyssla julen in med en halv klass förväntansfulla F1:or... det ska bli kul!

Ha en underbar kväll!

Global Perspectives #2

Hittade en rolig blogg för ett tag sedan, Global Perspectives, och det var naturligvtis en titel som tilltalade mig. Utmaningen låg i att scrappa sin bakgrund... Sagt och gjort, det satte jag igång med. Svårare än jag hade fått för mig... Inte helt lätt att beskriva på liten plats, så det blev som vanligt något filosofiskt, existensiellt babbel... men det blev rätt snyggt i alla fall...


AlbumFör ett bra tag sedan, fick jag ett uppdrag att göra min mammas kusins första barnbarns album (jo... ). Sagt och gjort, det är det jag pysslat med mest de senaste veckorna. Har försökt att hålla allt ganska enkelt. Hoppas att alla blir nöjda!

Halsflussen frodas på oss båda... Sonen har till råga på allt fått världens förkylning också, så han nyser och snorar oavbrutet. Själv är jag glad om jag kan svälja lite te. Buhuuhuuu. Tycker det får vara nog nu...