Hopp och tröst

37209-217

Det här kortet är gjort till en familj jag knappt känner... Deras dotter har plötsligt blivit SVÅRT sjuk, och vi är några stycken som i maktlösheten inte vet hur vi ska aktuera. Kortet är tänkt att förmedla en tanke till familjen, en tanke om att vi tänker på dem... Ville inte att kortet skulle vara för mörkt, eftersom ingen av oss vet vad som händer, och jag ville inte heller att det skulle vara för "plottrigt"...  Stämpeln är från INCA Stamps, pappret är Basic Grey's Lily Kate.

Finns där någon som kan säga vad de tycker? Skulle ni bli glada över en tanke i en fruktansvärd situation? Är kortet FÖR ljust? Snälla, lämna synpunkter.

Och framför allt - sköt om varandra!

Challenge: Pick a color, any color

37209-216

My layot for the second challenge at
the LOOK BLOG. I chose the color blue. These photos were a bit difficult to scrap, but I'm happy with the result.

Är det verkligen så...

37209-205

... att det inte finns någon som är intresserad av en Cutterpede skärmaskin? Till det facila priset av 175 kr, inkl 3 skärblad och 1 bigarblad. Kan knappt tro det, men så är det kanske...

Fotbollsmatch

37209-215

Sonen mår bättre! Febern har sjunkit och färgen under ögonen börjar återfå sin normala färg. Han ritar för fulla muggar.  Här är en pågående fotbollsmatch med publk. Varje lag har varsin domare. Det kanske borde införas på riktiga matcher?

Det blev en till!

37209-214

Andra delen av Kristinas utmaning! Scannerna har tagit bort en svart kant runt hela LO'n. Är så nöjd, och äntligen fick jag scrappat kortet - inte helt lättscrappat..  Annars har sonen hög feber och har under dagen knappt ätit upp sitt lördagsgodis. Får se hur natten blir.

Utmanad

Utmanad

Blev utmanad av
Kristina, och hittills har jag lyckats få ihop det här kortet. Har använt min nya QK och det är så roligt, roligt, roligt! Det kommer mer vad det lider... Har MASSOR av bitar och annat som är "ÖVER" på skrivbordet.

Vackra kort

37209-212

37209-211

Idag fyller jag år - och som ni kan se på det översta kortet, från Kristina, så har hon SKRIVIT FEL siffror! Båda korten är från henne. Igår träffades vi - och Mikia - på Steinbrenners. Jag blev bjuden på lunch och fick presenter. Och jag kan knappt tro att det är sant, men jag fick en lila
Quick Kutz. Och jag fick dessutom ett  Thank you diecut set, och 3 andra die-cuts (1 tab, 1 cirkel tag och 1stjärna).

Jag är stum. Och om ni inte ser något nytt på bloggen på ett tag, så beror det på att jag klappar på min QK.

Visst behöver du dessa saker!

(OBS! Klicka på bilderna så blir de större!)

 

Cutterpede 12x12 inches inkl. 3 st skärblad (obs! använda, men inte "slut") och 1 bigarblad. Nypris 349 kr, men jag säljer för 175 kr.

      SÅLT!
Making Memories Magnetic Stamps: Base Stamp Set  med alfabetet Providence. Nypris 298 kr, och jag säljer för 175 kr - endast hela setet!


Zyxel Prestige 660H Triple play modem, ADSL2+-4-port Gateway, model No. 401315, inkl alla tillbehör. Den säljer jag för 75 kr.

De väger en hel del, så om du bor i Göteborg (eller har vägarna förbi) så kan vi träffas istället för att du ska lägga ut massa pengar på portot.

Om du är intresserad, skriv en kommentar med mailadress så hör jag av mig!

Mitt sommarlov

37209-203
37209-204

Kommer ni ihåg när man lekte "röda/vita rosen"? Det gjorde vi ofta i bergen på Tjörnekalv. Där fanns det frihet!

Skolavslutning 1

Skolavslutning

Det här är vänstersidan av en dubbelLO (ha!). Den andra sidan kommer någon gång. Den ska innehålla en massa text och sånt som kan vara bra att komma ihåg när sonen ska sluta skolan... Det är bra att minnas hur man själv var... Som jag nämnt några andra gånger, så har jag inte så många foton från när jag var yngre, därför blir det nästan bara layouter med ett foto.

Dónde están los monstruos?

37209-201

Monsterboken tog stilla över våra liv... Den skulle läsa minst varje dag, och gärna flera gånger om dagen. När den föll i bitar var jag tvungen att laga den. Till slut gick den sönder i alldeles för många bitar, och då ratades den... Ner i källaren.