Hur lång tid tar det egentligen?

37209-200

Vi bakade bullar en dag, och det tog så lång tid tills de var färdiga! Väntan, väntatn... Häromdagen insåg jag att jag inte längre får upp skruvkorkarna på mina Making Memories akrylfärg. Så jag mailade MM och bad om snäpplock till alla mina flaskor. Det skulle ta lååååång tid, men det tog 2 veckor. Och jag fick en hel mängds små nya snäpplock. Snacka om service! Så nu är det roligt att använda akrylfärgerna igen!

Cirklar

Cirklar


För länge sedan

37209-198

Det här är min mormor och min morfar, tror att det är 1944. Båda var operasångare och skådespelare. Min mormor är gravid med min mamma, och det börjar synas lite.... Fick ihop dessa papper av en händelse och det blev riktigt bra - det skapades ett ljus runt om fotot. För en gångs skull är det inte scannern som har gjort det. Tanken är att detta ska vara en ansökan till ett DT-uppdrag hos
Lektyg & Hantverk, men vi får väl se...

Hemsida

Nu är det mycket igen... Fick för ett tag sedan rådet att skaffa mig en hemsida... Efter att ha funderat på det, så kom jag fram till att det kunde vara bra att i vissa sammanhang kunna hänvisa till en sådan. Lite mer lätthanterlig för de som bara vill titta på bilderna. Har lagt ner min andra blogg (var nog rastlös den dagen, annars vet jag inte vad jag skulle med den till ;)

Kolla in
hemsidan trots att den är under uppbyggnad!  Än så länge finns där inget nytt, men det lär väl komma!

Hår

37209-197

Ja, det ljuva åttiotalet fortsätter... Har alldeles för få foton från min ungdom. Trist, men det är desto roligare att komma ihåg alla händelser som fotona får mig att minnas.. Jag var skitsnygg i håret, det stod rakt upp och jag hade små chica tofsar både i nacke och i luggen... men när jag kom hem fick jag minsann tvätta ur all gele och hårspray. Ja, ja, det var i alla fall hur snyggt som helst innan - men jag har inga kort på det.