Tid

Det är inte alltid så lätt att få allting att gå ihop... Ett litet ord  har tagit väldigt mycket uppmärksamhet från min alldeles egna blogg. Dessutom har sonen sommarlov, det regnar oavbrutet och härom dagen fick jag reda på att min fostermor dött.

Inte så mycket att säga om det, förutom att det blev jobbigare än jag trodde... I går stötte jag dessutom på min fostersyster som jag inte sett på väldigt länge... Hon hade inte fått reda på att fostermodern dött - jag fick i alla fall reda på det genom att en god vän och hennes familje läst det i tidningen... Så kan det gå! 20 år i en och samma familj, och man är inte värd ett mail ens. Den här gången heller.

Eftersom jag alltd måste hitta en väg ut ur saker och ting, efter att ha nått någon form av botten, så får jag väl tänka så att de är borta nu. För alltid. Det underliga är att lugnet inte infinner sig. Och ännu underligare är att jag helt plötsligt börjar ha tur i saker och ting... Knasigt.

Lev väl.

I brist på annat

image293
så får jag väl ta och uppdatera med den här LO... Allt material kommer från
Minneskatten och LO har använts som inspirationsLO till veckans ord på Ett litet ord. Själv gillar jag enkelheten här... och den totala koncentrationen hos sonen när har lyssnar på valar...

Två till...

image291
Stämpel Magnolia
image292
Stämpel hÄnglar & stÄnglar

Tanekn är att det ska stå God Jul & Gott Nytt År på estniska. Hoppas att det gör det...

I juli gör man julkort

Och här är i alla fall en liten uppdatering, om än med just julkort! Det står på finska, engelska och svenska...
image286
Stämpel Gudrun Loennecken (osäker på stavning... )
image287
Stämpel hÄnglar & stÄnglar
image288
Stämpel hÄnglar &stÄnglar
image289
Stämpel Gudrun Loennecken (fortfarande osäker på stavningen)
image290
Stämpel hÄnglar & stÄnglar

Som vanligt är det en massa glitter, glaze och annat spännande och som vanligt syns inte det. Sonens gudmor ska ha julkorten, därför står det på så många olika språk - fler språk tillkommer!

OOps, höll på att glömma att tacka
Kristina för lånet av alla stämplar - tack!
Ha en underbar dag!

Trist

Jag vet att det är ont om uppdateringar på bloggen... Ber verkligen om ursäkt, men jag sitter och försöker göra julkort. Japp, du läste rätt. Jag målar julkort, och händerna värker så in i skogen, så det går inte särsklit fort. Scraplusten är inte riktigt närvarande, så det händer inte så jättemycket på den fronten heller. Men håll koll!

Nu

kan jag visa upp min LO under mitt egna namn! Det är väldigt bra att få tänka utifrån ett ord då och då. Och de här papprena, Love Elsie/Toby är ganska läckra trots allt... har haft lite svårt för Love Elsie innan...
image285

Så nu är det ute

det är jag som är en av två på Ett litet ord... Kristina är den andra. Det hela började en sen kväll när jag inte kunde sova. Jag var trött på att hitta roliga utmaningar på engelska och kände att vi behövde något annorlunda på svenska. Så - jag startade en blogg med namnet Ett litet ord... Det var först några dagar senare som det gick upp för mig vad jag höll på med - och då var jag naturligtvis tvungen att be Kristina om hjälp. Sagt och gjort. Imorgon kommer ord nr 2 upp... MEN jag vill hålla isär våra bloggar från Ett litet ord, så jag ska inte prata så mycket mer om den här. Godnatt!

Tack

till Silwerstar. Idag fick jag min bloggvinst efter att minsann ha kommenterat i hennes blogg! Hur kul som helst och en alldeles jättefin vinst blev det (kan inte visa för kameran behagar att strejka...

Vår

image284
De här fotona är så underbara! Det är som om sonen verkligen välkomnar våren, som äntligen behagade visa sig. Här vill inte jag ha så mycket mer text, det är fotona som får stå för resten.

Ett litet ord #1

image283
Det här känns inte riktigt rätt... ett hafsverk. Dessutom fick jag bara med halva historien om när jag åkte till London som au-pair - och kom hem efter en vecka! Men den får i alla fall vara med till utmaningen på
Ett litet ord eftersom jag vill försöka hänga med från början.

Och äntligen har Kristina kommit hem! Henne har jag saknat massor...

Ur barnamun

När jag hämtade sonen på dagis idag, så ville inte han följa med hem... så jag satte mig ner och pratade med alla andra små monster. De är roliga, ungarna. De ska veta allt om allt - varför, hur, när, om... När vi gåt t igenom de allra vanligaste frågorna och några av de mer ovanliga också, så säger en av flickmonstren:
- Du har väldigt stor rumpa (helt sant, även om man skulle kunna hålla en föreläsning om relativitietsteorin).
- Ja, det har jag ju...  (ingen idé att neka, det är ju helt uppenbart sant).
- Men... VARFÖR har du så stor rumpa?
- !!!
- Vad är den bra till?
- Hrmfr, harkel, suck! (och här försöker jag göra mig några kloka ord rikare... ) nja, den är ganska bra att sitta på.

Ni kan tänka er den minen...

För övrigt har jag utfört ett inte helt vetenskapligt experiment idag. Jag har varit inne på säkert 50 bloggar och lämnat kommentarer (man skulle kunna tro att jag inte har något liv... ). Ska bli så kul om några av dem hittar till mig.