Hello, I'm back

Gräset var inte grönare... Det var precis likadant som här. Så jag återgår till det här kaoset istället, och hoppas att ja gnågon gång kommer på hur man faktiskt ändrar kodmallen!

Scraptivity #2

image353image354

Hey ya

image352

Glitter

Visst behöver vi alla lite mer glitter i våra liv?! Eller är det glamour, kanske? I vilket fall som helst, så har jag gjort en LO i helgen. En LO som inte är helt min vanliga stil...

Det började med att jag ville prova på att göra bokstäver av mitt handgjorda papper, som
Morfen gjorde. Resultatet blev inte riktigt vad jag tänkt mig, men det blev kul i alla fall... Sedan tänkte jag mig en vacker limegrön färg som bakgrund, men det blev inte riktigt som det skulle det heller... Men - jag fick skapat något som var oerhört roligt att göra! Och tack vare ett riktigt bra papper (köpt på MAP) i mitt alldeles egenhändigt tillverkade album, så blev det även något av det som gick att behålla. Med tanke på att jag har använt mig av glitterglaze, decoupagelim och annat spännande 8), så är det nästan ett under att pappret inte är buckligt idag... Bla bla bla... Framsidan på mitt album, som är nästan 6x12, är ännu inte klar så jag visar inte den nu. Så, without any further ado, här är mästerverket!

image351

Längtan

image349image350

Ny

image348

Sommar

Det blev inte mycket till sommar i år, men det blev i alla fall några dagar med fint väder... Kommer ihåg en dag då vi hade 48 grader ute på gården. Inte så mysigt. En annan dag i augusti var det också fint, så ungarna fick springa runt under trädgårdsslangen. De verkade ha hur kul som helst.
image346image347