...I'm leaving you today...

Fick in lite Pink Floyd i systemet... Nu överger jag blogg.se. Kanske bara tillfälligt eller kanske för alltid. Vem vet? Ska se om gräset verkligen är grönare på andra sidan... Ni hittar mitt, stundtals självömkande, babbel på http://maddesignos.blogspot.com

... Goodbye....

En dubbel-LO för Minneskatten

image344
image345

Här har jag använt mig av Bazzill CS, Scenic Route PP, bokstäver från Pressed Petals och QK Studio, fjäril från Hamblys Screen Prints, och vit penna.

Ni missar väl inte Minneskattens rea? Skynda er dit och se vad som erbjuds!

DT layouter för Minneskatten

image341
En layout gjord för
Minneskatten. Mikia har beslutat sig för att lägga ned Minneskatten, och har därför rea nu. Skynda er dit och fynda!

Till ovanstående LO har jag använt Bazzill CS, QK nesting circles (?), Tinkering Inks PP, brads, akrylfärg, orange och vit penna, Prima blommor, fjäril från Hamblys Screen Prints och brads.

image342
image343
På dessa layouter har jag använt mg av Bazzill CS, Scenic Route PP, grön penna och QK-alfabetet Abigail.

Ha en bra dag!

Stämplade layouter

image338
Ibland är det så roligt att göra något man inte brukar göra... Så blev det med den här, som är till Ett litet ord. Fast färgerna är lite bättre i verkligheten.
 
image339
De här fotona är så roliga för man kan se så annorlunda det ser ut nu, och så mycket som faktiskt är sig likt också... Lite historia att spara till sonen, kanske.

Två steg framåt...

Äntligen! En fällande dom! Det känns fantastiskt att någon äntligen blir fälld... Annars kan man verkligen fundera på vad det är som gör män och pojkar till förnedrande svin.. Det är smärtsamt. Själv kan jag bara hoppas att jag lyckas uppfostra min son till att en dag bli en riktig man, en man som vågar stå för sig själv och stå emot både det ena och det andra!


Starka kvinnor

image337
Min inspiration till
Ett litet ord den här veckan... Den här bilden är så vacker, tycker jag! Det är min mamma som är bebisen, hon sitter i sin gammerlmormors knä, och har sin mamma och mormor bakom sig. Året är 1945, och jag tänker bara på hur få män som har synst i vår släkt genom tiderna... Stämpeln från Sweetish Sister är dessutom helt fantastisk och så rolig att ha! Hur ser ditt avtryck ut?

Ett litet ord

Den här LO på min son och hans vänner tycker jag är underbar! Bara det att de alla tre sitter någorlunda stilla samtidigt, ja bara det är värt att dokumentera! Sonens vänners mamma och jag har känt varandra sedan vi var 3 år gamla. Därför har barnen känt varandra i hela sina liv.... MEN det är nu de väljer att vara vänner.
image335

Det här fotot är taget någon gång när 70-talet var ungt... Det är jag som är den lilla och de andra två är mina fostersyskon. När livet var lugnt kunde vi busa runt - en stund i alla fall...
image336
Idag ska jag gå på mässan i Partille! Ska bli spännande, kanske ses vi där? Ha en underbar dag!