The Dares

Nu är livet lite mer komplett, fast ändå inte... Äntligen hittade jag tillbaka till dem, The Dares. Men - jag missade Vol. 2 av Last Scrapper Standing... Fast nu när jag hittat dem igen, och registrerat mig, så kanske jag kan vara med på Vol. 3 om en sådan dyker upp?!

Röd tröja (uppdaterat)

Läser snabbt om att munkarnas protest i Burma hålle på att skapa ett blodbad... På fredag kan man själv anordna sin egen protestmarsch genom att bära en röd tröja, som ett stilla stöd! Min röda tröja är något för liten, men den ska på...

Suck! Jag var trött i morse... Det är ju fredag i dag! Det är i dag tröjan ska vara röd, precis som Marithas (förlåt... ). Nåja, i tröttheten hittade jag i alla fall min STOOORA röda tröja, så det kommer t o m synas att jag är med i den tysta protesten. Må gott allihop!

Pay it forward

Vad var det jag sa? Alla som kommenterade på mitt inlägg om Pay it forward, kommer att få en liten gåva av mig med Posten. Bestämde mig för att skicka några färre saker, men till alla fyra - Anki, Ann-Louice, Ansol och Maritha - istället. Så maila mig era adresser på maddesigno@gmail.com så har ni en liten gåva i brevlådan snart! Och jag hoppas att ni alla väljer att PIFa vidare!

Läste i G-P alldeles nyss att
munkarna mördas i Burma! Kan man få höra en stark protest från omvärlden den här gången tro?

Läser vidare i samma tidning om att man ska dela ut gratis heroin i Danmark till de som är stormissbrukare. Min tanke i det hela blir ju om staten ska bli langare för att få bort en del av den drogrealterade brottsligheten, genom att stödja den internationella droghandeln? Allvarligt talat... Hur ska man nu kunna ta fast langare, om den största av dem alla är en stat! NU skriker jag...

Naturhistoriska muséet - favorit i reprisMuseumbesökets bilder är alla DT-layouter till Minneskatten. Där finns det vackra dubbelsidiga pappret från Rusty Pickles...

En perfekt cykel

image329
Har haft lite roligt under helgen. Äntligen skapat en alldeles egen LO! Perfekt står med Heidi Swapps ghost shapes, och syns förvånandsvärt bra i verkligen, men inte alls här... Ser i vänstra hörnet, de skor som jag anävnde mest på den tiden - Adidas Stan Smith och Select badtofflor... Det var tider det.

Pay it forward

Jag hade den stora turen att bli PIFad häromdagen av Morfen! Pay it forward innebär i korthet att man fortsätter att skicka en gåva till någon som i sin tur skickar till någon annan. Ja, ni begriper säkert!

Ni som vill,  är med i utlottningen av lite scraprelaterat material. Jag lottar ut 3 pris bland er som kommenterar detta inlägg fram t o m onsdagen den 26 september. Med tanke på hur många besökare jag har här på bloggen, är chansen STOR att just du vinner - bara du lämnar en kommentar!  Jag hoppas att ni som vinner, PIFar vidare!

Ha en underbar helg!

Lite halvnytt...

Det känns som om jag inte scrappar längre - trots att jag gör ett flertal layouter i veckan... och några kort! Men det mesta jag gör ska till Ett litet ord, eller till Minneskatten. För tillfället så känns det trögt med båda de "uppdragen"...

Här är i alla fall veckans inspirationslayouter till ordet NYFIKEN. Dubbellayouten handlar om godiskriget den 5 januari i Spanien. Tror att jag har berättat om utklädda, läskiga barn som prickar en med stenhårda äckliga karameller, som alla slänger sig efter?! Nåväl, här är mästerverket.
image327
image328

Tycker att pappret var så roligt till både stämpelns och gatans konfetti... Ha en underbar dag!

NU

image326
Min mammas galna hund... Världens snällaste. Och jag hoppas verkligen att han har det bra nu... om det finns något nu för honom, vill säga. Veckans ord på
Ett litet ord är med andra ord NU. Faktiskt första gången jag gjorde något med Bazzill Kraft och jag gillade det. Hm. Ha det gott.

Ny skisstävling

Nu ligger den nya skissen för septembers tävling uppe på Minneskatten! Funderar på om man faktiskt skulle försöka sig på en skiss...

Det var roligare förr..


Det kanske inte var roligare förr, men det var lite andra bekymmer... Det här är mitt bidrag till Ett litet ords inspiration den här veckan. Ordet var FÖRR. Klicka på bilderna så blir de större.

Fotboll

image317image318
Jag gillar de här papperna från Scenic Route! För att inte tala om Hambly's... Fast mest av allt gillar jag att sonen vill spela fotboll!