Starving Artiststamp

Ni har väl sett de nya underbara stämplarna från Doodle Factory? Starving Artisstamps har dom och där finns även en tävling där du kan vinna ett helt ark med stämplar! Här hemma i Sverige finns de hos ScrapAddicted. Snart kommer ni få se några alldeles underbara kort med stämplar från Doodle Factory!

Looking for my mojo...Nu har jag kommit till 1990-talet i mitt sökande och några guldkorn som får igång mig, htitar jag... Robin S Luv 4 luv

Ont


Två enkla layouter. Den översta ser så mycket bättre ut i verkliga livet (som vanligt) och fotona blev för en gångs skull riktigt bra!

Nytt datum för scrap- och stämpelträffen blir denn 27 september! Vill du komma, maila mig på maddesigno@gmail.com, så skickar jag dig en inbjudan!

Även om jag tycker om att det regnar, så klarar inte kroppen riktigt av det här vädret: Ont, det gör ont men det går. Det gör ont en stund på natten. Fast ibland är det helt olidligt...

Ha en härlig midsommar!

Glad/Ledsen

Det ska bli superkul att träffa alla "nya" dagistanter och pyssla med dem. Tack för att jag fick den chansen - att jag dessutom har fått shoppa loss under några dagar, gör inte det hela sämre.

Tyvärr blir inte träffen den 6 september av - för att Nordiska scrap- och stämpelmässan är just den helgen. Vilka är oddsen för det? Ska jobba på att hitta ett annat datum men jag vet inte när det är ledigt i lokalen...

Tack
Kristina för i går, det var gott att ses! Och tack till Tarja, du gjorde shoppingen roligare!!

Tackkort

Kort till sonens lärare.

Kors i taket!

Kors i taket, som sagt. Helt otippat en dubbel-LO! Det här fotot är verkligen ett av mina absoluta favoritfoton på sonen min - helt i sin egen lilla värld.Uppslag)


Annars händer det mycket  som vanligt här. Det verkar som om jag i september kommer att vara en vanlig lönearbetande kvinna. Hur härligt det än är, så känns det KONSTIGT! I så många år har jag "skött" mig själv, pluggat och skrivit uppsatser, varit sjukskriven m m, men framför allt varit så van vid att lägga upp mitt arbete själv. Just det med att lägga upp mitt arbete själv hoppas jag verkligen att jag får fortsätta med - och det verkar som om jag får det.

Det finns fortfarande några platser kvar till Utby Scrap den 6 september! Tanken är att det ska bli en himla kul och inspirationsrik dag! Maila mig på maddesigno@gmail.com om du vill ha en inbjudan!