Ny blogg

Den här bloggen kommer inte att uppdateras mer.


Du hittar mig på http://maddesigno2.blogspot.com/ istället.


What goes around comes around... eller hur det nu var.

Förra julen (2007) ville jag ge Kristina en kortlek som hon skulle använda till att dokumentera veckorna i. Hon vägrade. Istället fick hon en annan form av album (kika in hos henne, så får ni se själva. I julas fick jag tillbaka - en kortlek. Jag vägrade inte.

Framsidan

  
Vecka 1

Vecka 2
 

Det är rätt kul, men jag har svårt för att bestämma mig för om jag ska dokumentera en händelse i veckan eller lite grann om hela veckan....

Lite uppmuntran


Har fått denna vackra uppmuntran av två personer -
A-L och Emelie! Tack ska ni ha!

Detta är "kriterierna" för denna award:
Dessa utsedda bloggar är osedvanligt charmerande och söta, inte upptagna av utmärkelser och själviskhet. Syftet är att sprida vänskap. Vårt hopp är att nya vänskapsband kommer att knytas mellan dessa bloggar, ju mer utmärkelsen sprider sig. Var snäll och ge lite extra uppmärksamhet till dessa!! Kopiera in texten o bilden i din blogg och skicka sedan vidare utmärkelsen till åtta andra bloggare. Lycka till!

Dessa åtta bloggar har jag valt genom att kika runt på Scraptoppen:

Simmat
Linda dekorerar
Annika 5064
Små mirakel
Scraps of Malwa
Carro
Marias Scrapblogg
Malos blogg

Annars är sonen sjuk - feber, ont i kroppen m m. Dessutom har den "alldeles förfärliga hostan" dykt upp igen... Låter som influensan tycker jag!

Vissa dagar är lättare än andra...


Mando Diao - Dance with Somebody

När man får hjälp av sol, blå himmer och underbart bra musik - ja, då klarar vi en dag till...

Kors i taket...

Laddar upp några layouter... Mer kommer, tro´t eller ej. Men scannern är inte min bästa vän, så det blir någon annan dag.

Tack till
Kristina  för inspiration, pushning och detaljer. Kan ni tänka er att kl. är snart 16:00 och det är fortfarande ljust ute? Det inger hopp, eller hur?