En cykel!

37209-79 37209-80
Min sons gudföräldrar - tack Rellu och Johan   -har varit så himla snälla att betala en cykel till deras gudbarn!

Idag åkte vi och köpte den på Biltema. Inget av detta hade varit möjligt utan den eminenta hjälpen av Mattias och Uffe - vilka hjältar! Tack för allt idag!



Halsfluss

I förrgår var jag hos doktorn och fick besked om en massa streptokocker som har satt sig i halsen min - halsfluss m a o. Fick penicillin och en annan medicin mot diverse smärta, en medicin som jag inte tål men som jag i alla fall tog. Och tjong, så låg jag och hulkade...

Min mamma hämtade min son, och när han kom hem hade jag inte ingen tid alls att ta hand om honom eftersom jag var tvungen att stoppa huvudet i toaletten... När jag står på benen igen, undrar han vad det har varit för liten pojke hemma hos oss. Va? Ja, en liten pojke som har tagit en sax och klippt ner soppåsen så att den har trillat i golvet?! Barn är kuliga, dem!

när jag var ung...

37209-78

så hade jag en underbar permanent. Men det är en annan historia... Inser att mina layouter är raka och stela och att de behöver lite mer dekorationer... men det är i alla fall min stil. Undrar hur min stil varit om jag haft råd att köpa mer dekorationer? Och svaret på denna fråga får ni i nästa avsnitt av LÖDDER!

utmanad

utmanad
Blev utmanad av Kristina
www.selhammer.com på hennes blogg, och här är resultatet. Som vanligt har scannern gjort något spännande med bilden, så det fattas lite... Är nöjd, den var rolig att göra och lite inspirerande att göra något annorlunda.

Jag ska bli veterinäre!

37209-76

Jo, ni ser rätt - det ska stå veterinäre... och den här underbara teckningen tillkom efter att ha sett ett program på Bolibompa om vrålapor (tror jag). Så nu ska sonen bli veterinäre. Om ni undrar så är det apor som hänger i lianer, kobror med bebisar, krokodiler och bebisar och två långa träd på teckningen. Tycker att det är en underbar teckning!

Kallt

37209-75
Har faktiskt gjort en hel layout på en  och samma dag - alltså både text och annat. Känner mig hemskt nöjd, det var längesedan jag gjorde färdigt en hel layout på det viset, brukar alltid annars leta papper, byta papper, pilla med dekorationer och låta den vara rätt länge...


Bikergirl

37209-74

En himla massa år sedan är det, 20 år för att vara exakt - but who's counting? Så här åkte vi till Lindos på Rhodos, jag därbak och båda utan hjälm. 20 år och med den fulla övertygelsen att vi klarar allt och kan allt! Vilken underbar känsla! Vart tog den känslan vägen...


Sur gumma

37209-73

Idag fick jag några sura gummor stämplade  från Kristina (stämpeln kommer från
www.eatcakegraphics.com). Har färglagt och satt ihop ett kort till någon. Har gjort ett annat som någon annan ska få. Tycker att bilden är så talande... och precis så känns det ju ibland, eller hur?! För övrigt är vi sjuka hela högen, och sonen vill inte ens ha glass ELLER allt sitt lördagsgodis. Helt otroligt...

30 år sedan

37209-72

Helt otroligt att det är 30 år sedan som fjutm ägde rum... Jag kommer ihåg det och jag kommer ihåg lyckan över att stå på "pallen". Det bruna som det står text på, matchar faktiskt resten av papprena, men det syns inte riktigt här... fjutm är stämplat med de bokstäver som kristina köpte för ett tag sedan, de var ett skumpussel som kostade 9:90... De fungerade jättebra!