Några kort...

De senaste dagarna har jag inte haft lust att scrappa... det pågår som vanligt en massa saker runt om och en massa funderingar hit och dit... Men pyssla vill jag göra i alla fall. Det har blivit säkert 20 kort de senaste dagarna, mycket  tack vare alla saker Kristina ger mig! Tack! Några av korten ser ni här:

37209-132

37209-133

37209-134

37209-135

37209-136

Challenge # 9

37209-131

Det handlar om jobbet, kanske inte det första riktiga men i alla fall det som jag stannat längst på.... Är så glad för utmaningarna på Me blog, eftersom jag får lite gjort av bilder som jag bara låtit ligga...

It's about work, maybe not my first real one, but the one that's felt like my first real since i stayed for such a long time there. I'm so glad for these challenges since I get to do some LO of pictures just laying there.

Bohohooooo

Jag gick INTE VIDARE... Men det var helt otroligt fina layouter den här gången, och jag var nöjd med min, så kanske får jag vara nöjd med att jag gick vidare från första omgången - och att jag vågade!! Kan ju alltid göra alla utmaningar i alla fall...

Last Scrapper Standing # 2

37209-130

Här är den och jag är nöjd (hemsk känsla... ). Det är så roligt att få göra EGO-sidor som inte måste ha någon annan funktion än att bara vara roliga att göra. På fredag får jag reda på om jag gått vidare till # 3.... Ni får väl hålla
koll!


Softade färger

37209-129

Här är den då, lo till färgbytet med
Kristina. Visst är bilen och stövlarna coola?


LOVE

37209-128

Okej, här är min färgglada LO som inledde hela tanken om att man använder samma färger hela tiden. I kväll kommer nog min softa variant...

Whoopeeeeeee!

Jag kom med! YES! (som sonen säger...) kolla in listan! Från början var vi över 450 st... och nu är det färre än 200 kvar - och jag är en av dem! Hur kul är inte det då? Och nästa DARE är att använda 13 st foton på en och samma LO! Buskul!

I väntan på

37209-127

att få reda på om man
gått vidare eller inte, så måste jag göra en massa andra sidor... Igår utmanade jag Kristina att använda starka färger och att jag då skulle använda softa färger. Mitt "bidrag" är inte riktigt färdigt än... kommer upp senare.


Novios

Novios

Så nu är den klar, fick sonens farföräldrars brev idag. De har skrivit om historien hur de träffades och vad de kände och lite till... Kul för sonen att läsa någon gång i framtiden.

Last Scrapper Standing # 1

Last Scrapper Standing # 1

OK, nu är den uppladdad och det var lite pirrigt. Snart verkar det braka loss här, så jag var tvungen att ladda upp lite tidigare än tänkt...  Tack
Kristina för blomman, korthjälpen och allt pep talk!


Challenge # 7 Scrap your theme song

37209-124

Hann med
i tid ... kom på att en theme song för livet har jag knappast, men det finns en som jag tycker mycket om och som alltid får mig att tänka till eftersom den säger sådant som jag tänker på... På spanska heter den En tu silencio  (I din tystnad) och sjungs av José Mercé... Texten hittar du här (på spanska).


Brevvänsuppslaget

37209-121 37209-123

Så här blev det och jag är rätt nöjd.. fast det var någon vajsning med uppladdningen idag. Det är en fortsättning på de här sidorna, men de är inte färdiga ÄN!


Challenge # 5 Art Journal

37209-120

Ok, den blev inte färdig i tid och scanner gör som den vill. Men jag har i alla fall gjort utmaningen på the me Blog, och den blir en present till Krisitna som aldrig får något... Tack för att du finns!