Havet

Häromdagen drog min kära väninna iväg med oss ut till Tjörn. Det har varit på gång ett flertal gånger, men av olika anledningar inte blivit av. Jag behövde komma iväg, det var nödvändigt utan att egentligen förstå varför. Vi åkte båt en lång stund, ända till Flatholmen. Senast jag var där, låg jag och väninnan i vattnet en timme eller två med snorkel och googles (vad heter det?) och letade efter det ena och det andra som fanns under vattenytan.

Tanken var inte att jag skulle bada, även det var länge sedan. Men - det gick inte att låta bli. 19 gradet i vattnet var varmt, inget mot de 16 grader det brukade vara på somrarna förr. Barnen blev lite uppspelta och "samlade ihop sig" för att se på det stora eventet: "Madde ska bada, Madde ska bada". Som sagt, det gick inte att låta bli... Det var en lång, härlig utflykt och jag ska berätta mer en annan dag. Tills dess kan ni  titta på fotot nedanför:


Försäkringskassan gör folket sjukare!

Det har hänt igen! Inga pengar när de borde utbetalas, ingen handläggare på plats, ingen som kan svara på frågor och ingen som bryr sig. Nu  har jag bara plats 80 i kön. Handläggaren var inte på plats igår, för då var hon på tjänsteärende, idag har hon varit på tjänsteärende till kl. 13.15 och därefter otillgänglig. Nu har hon åkt på tjänsteresa. Jag har återigen inte fått några svar, ingen information coh inga pengar kommer på måndag.

Jag vet inte, men det känns som om vi som har med Försäkringskassan att göra, blir sjukare istälelt för friskare. Vad mer kan jag som privatperson göra? Kan jag göra något över huvudutaget? När ska denna myndighet få stå till svars för sina handlingar - eller rättare sagt - de handlingar de inte utför? De borde skämmas, men har antagligen inte förmågan till det heller.

Som om inte det var nog, så får jag inte heller några svar om hur det blir den 16 september. Fan, jag orkar inte med den här SKITEN längre!

Shoppa! UPPDATERAT

Utby Srap  har fått en ny utmaningssponsor!Nedanstående shoppar är sedan tidigare klara. Pappersbiten och Kickis pyssel kommer att vara med på träffen!

126186-81       

image125
Kickis Pyssel har bytt namn till
Tingtura Design

image124

Tack ska ni ha!

Någon mer som vill vara med?!

JAAA! Tack igen!

 scrapbooking4you.se, EButiken.nu


Jag har skapat

Min ständiga inspiration och "sättigångare" Kristina, fick mig att inse att jag BEHÖVER scrappa. Så det har jag gjort - enkla, men roliga (för mig) layouter blev.


Sonen och grannpojken visar sina starka viljor. Den kvällen var de värsta ovänner, och morgonen därpå bästisar igen. Vilket underbart sätt att hantera världen!Lyckan av att få känna sig snygg..."Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder." Så det går minsann bra att ha hjälmen under regnluvan!

Nu är det fullt på träffen i UItby den 27 september. Det ska bli så kul!! Vill du sätta upp dig på väntelista, så går det bra. Du kan maila mig på maddesigno@gmail.com.

Jag älskar musik!

Tror att jag har glömt av hur mycket musiken har betytt för mig genom åren... Skulle nog kunna skriva en hel bok om ämnet.

Hittade "American Idol" vinnaren David Cooks version av Michael Jacksons Billie Jean. WOW!Och för er som undrar hur Michael Jacksons version var, så har ni den
här. Och den är himla bra den med.

Nu

Ett kort blev det. Och jag är så glad, för jag ska "få" en ny dator! Äntligen. Och tur är det, för nu vill den här knappt ta sig in i sitt egna system...


Musik

Sista tiden har jag ofta tänkt på att det är väldigt få saker jag har gjort som jag ångrar, men en hel del saker jag ångrar att jag inte gjort!

Så - without any further ado - inspirerad av
Morfens låtval, får ni lyssna på en av mina favoriter just nu. Alldeles, alldeles... underbar!Gabriella Cimi - Sweet about me