Borås Djurpark

Igår kom vi äntligen iväg till Borås djurpark! Barnen verkade tycka att det roligaste var dinosaurierna, men det är annars ganska pampigt att se djuren... och lite sorgligt också. Tigern verkade inte ha det så kul, medans andra djur verkade må hur bra som helst.Har inte varit så trött på länge och jag tror att jag somnat vid 22-tiden... Idag bär det av till mormor och morfar för lillebror med flickvän kommer dit. Sedan ska jag försöka göra utmaningen på Ett litet ord. Kanske kan man hänga med från början den här gången?!

DT layouter

image268
image269
image276
image277
Äntligen är alla mina layouter om min första Spanienresa klara! Har använt mig av Scenic Route och Bazzill och du hittar dem på
MInneskatten.

Igår var lillebror på besök! Det var väl ungefär 1 år sedan vi sågs senast, så det var så kul. Det slutade med att han och sonen satt framför datorn och spelade "Madagaskar". Så underbart! Tack, älskade bror.

Det här är sååå spännande!

Kolla in vad som är på gång... Ett litet ord.

Fler kort


Stämplar jag använt mig av är från Inkidoo och hÄnglar och stÄnglar. Har dessutom använt mig av en massa glitter och glaze, men som vanligt så syns ju inte det...

Skisstävlingen

Minneskatten har ni väl inte missat... Titta på den och skicka in era bidrag!

Många avslut nu...

image271
Det är avslutningarnas tid... Kortet är gjort till städerskan på sonens dagis som ska ta och sluta där. Och sonen slutar ju där nu också, så det jag har sysslat med under 10 dagar, är att göra 3 st böcker/album till fröknarna. Och inte har jag tagit bilder på dem heller. Men de blev uppskattade, vilket ju var roligt! Alla föräldrar gick ihop och betalade, och jag skapade...

Nu vill jag gärna bara scrappa, men det kommer in en massa "kortbeställningar"!
Stämplar jag använt är frän INKY ANTICS och Forma Hantverk (tror jag... ) och jag har fått låna dem av
Kristina (tack!). Och av henne har jag fått låna en massa annat också....

Los tres reyes magos

image270
Även denna LO är för
Minneskatten. Älskar verkligen dessa Scenic Route papper! I Spanien firar de "jul" den 5 och 6 januari, då de tre vise männen kommer ridandes på kameler under natten och antingen lämnar presenter eller så lämnar de en bit kol om man varit dum under året. Naturligtvis fick mitt lille troll presenter... Underbart att se vad barnen tror på!

DT layouter


Denna dubbel-LO är gjord till Minneskatten och den handlar om när min mormor och jag var i Spanien 1982. På den tiden var jag en flitig dagboksskrivare, och därför har jag lyckats få med massor av text. Det var roligt att minnas och få komma ihåg den resan. Och att komma ihåg min mormor också för den delen.

HMITM #38

image267
Cirklar, cirklar och bara cirklar - ja, det var det den senaste utmaningen på
How Much Is Too Much handlade om... Min cirkel-LO handlar om min förkärlek till mina Converse... De passade till allt ;)

Circles, circles and only circles - yes, that's the latest challenge at the HMITM blog. My circle-LO is all about my love for my Converse... You could wear anything with them;)

Kort

image265
Fick en beställning på ett kort som skulle göras i färgerna rosa, rött och lila. Det skulle dessutom vara smakfullt, eftersom det handlar om ett tack för hjälpen i samband med ett dödsfall. Är själv rätt nöjd. Och beställaren blev det också, och passade på att beställa några fler! Yippe!

Dare # 67

image264
Om någon har missat det hittills, så gillade jag åttiotalet... och naturligtvis blev det det självklara valet för utmaningen på
The Dares. Allvarligt talat, här kan vi snacka frisyr! Och den underbara dubbelknäppta kavajen, ett skärp i midjan och den lilla svarta till... Och axelvaddarna ska vi inte prata om! Hur kul som helst! Men musiken den får en egen LO i framtiden.

If by chance anyone's missed it so far, I like the 80's... so of course this was the obvious choise for the challenge at THE DARES. Seriously speaking, here we can talk about HAIR! And the wonderful clothes - the little black dress. And let's not forget about the shoulderpads! This is so fun! But the music'll get it's own page one day.