Bröllopskort


Tanken är att det någonstans på kortet ska stå "Lyckönskningar" men jag får inte till det, jag tycker att det blir för mycket. Stämplarna är Majaroni Stamps och Magnolia. Kortet är en beställning och tydligen ser brudparet på ett ungefär ut så här. Kortet är gjort ungefär som ett CD-fodral, eftersom det inuti kortet ska finnas en hög med bröllopsgåvor... Himla kul kort att göra, men det räcker nu...

Liten uppdatering.

Det har varit mycket under en längre period... Våren gör att vi är dödströtta här hemma, så det blir inte mycket energi över till det som jag borde sysselsätta mig med - att scrappa. Hjärnan behöver det, känner jag.

Började att jobba för dryga månaden sedan, vilket mest innebär att jag sitter framför datorn. Har med andra ord redan fyllt min datatid med jobb istället för att blogga! Det är roligt att jobba, men det kräver en hel del av mig.

Vi har skaffat oss en liten "kolonilott" - ett litet, litet grönsaknsland i mormor och morfars trädgård. Det är riktigt rolig, även om det än så länge mest är tungt.

Funderar mycket på att resa med sonen.... Inte nu, kanske nästa sommar eller så. Vill så gärna visa honom MITT Spanien, på mina villkor. Tänk om man kunde få hans gudmor att följa med? Blink, blink, blink....