Brevvänner

37209-119

Det här är ena sidan av ett uppslag om alla de 73 brevänner jag hade i mitt tidigare liv. Undrar om någon av alla dessa människor skulle råka snubbla in på min blogg... Nåja, andra sidan kommer så småningom. Det är mycket annat som pågår i livet just nu.

Lugnande besked

De har hittat barnen! Tack och lov... Vi har pratat om tsunami och om att ungarna skulle sitta på en bergstopp utan telefon och en massa annat... Sonen har ritat teckningar till dem. Tack och lov, så mår de alla bra. NU kan jag gråta en skvätt...

Tsunami

Fick ett telefonsamtal idag på eftermiddagen... Vill inte att det ska vara sant. Hur ska man berätta för sitt barn? Hoppas att det inte är sant. Det är väl klart att de hittar barnen, sittandes bredvid varandra på en liten bergstopp?! Dessa underbara ungar! Det är bara för att kommunikationerna är nere som det inte går att få information, eller hur? Vad gör man nu? Och mamman, ensam, hur hjälper vi henne? Nix, det är inte sant... Hoppas jag vaknar imorgon och får reda på att barnen är i säkerhet och att pappan mår bra och att alla kommer hem till mamman... Tänd ett ljus, mina vänner, tänd tre - ja, tänd en massa ljus... Sköt om er och era nära och kära. Det kan gå alldeles för fort, utan att vi ens är medvetna om det.

Tjörnekalv

Tjörnekalv
37209-118

Bilder från sommarstället någon gång på1970-talet. Vilken nostalgitripp! Tänk att sitta på klipporna vid havet och äta småräkor med de "stora barnen"... Saltstänkta klippor, bad, måsar, bryggor, krabbor, fisk, glassten... Nä, vi får åka till Tjörn helt enkelt.

Varför?

Varför står världen i stort sett tyst och ser på när Israel bombar både Palestina och Libanon? Palestinas regering blev ju dessutom helt demokratiskt vald, så då kan man tycka att den borde godkännas även om få tycker om det. Vad är det som pågår den här gången? Blir så upprörd, fattar inte att vi alla tittar på IGEN!

Challenge # 3

Challenge #3

Fortsätter att utmana mig själv genom att vara med på utmaningen på the Me Blog (se tidigare inlägg). Det är så underbart EGO att bara scrappa om sig själv! Scannern har haft lite kul igen... så en del av kanterna är borta.

Ok, this is my LO for challenge #3. My scanner's been a bit strange lately, so it sort of cut off the edges. Anyways. The title comes from Bette Midler, the Divine Miss M herself. But the LO is about my life, about a few of the things I've actually accomplished, and that your life's actually easier if you think yourself to be just that - DIVINE. Or we can at least imagine that we are...

Teknikens under

Tiderna förändras... Idag tog jag fram en gammal (nåja, en av de nyare) WALKMAN jag fått låna. Min son, som för ett tag sedan fick låna en kompis mp3-spelare, tittar på freestylen (HA!) och säger: Vad stor den är!

Musik, radio & mtv

Musik, radio & mtv
 
Mitt bidrag till utmaningen på
the Me blog. Roligt, roligt... Man skulle göra en layout om vad musik i ens liv, och då kom jag att tänka på när man faktiskt satt framför RADION och lyssnade på t ex Clabbes "Rakt över disk". Så det blev en liten historia om radio fram till MTV kom och tog över ens liv...

Well, this is my layout about he music in my life. It´s all about the radioshows I used to listen to (in Sweden) when I was younger (I was born 1966). It was really fun to think about all these shows, and what difference it made when MTV entered my life.


Murphy's lag

Jag gjorde mig av med min mobil - livet blev lättare och lugnare och mindre stressigt. Ja, i det stora hela är jag nöjd. Ibland är jag med i Metros Life Panel och svarar på frågor. Man kan vinna resor och annat om man bara svarar på "allt" Igår fick jag brev från Metro. jag vann ett Tele2Comviq startpaket, laddat med 48 kr. Jag har ingen mobil. Men jag har ett sprillans nytt startpaket - laddat med en liten pott. Murphy's lag i en liten ask. Eller på ett SIM-kort...

Tres Hermanas/Novios

Tres Hermanas

Det här underbara kortet är på min sons farmors mor och hennes systrar - det är hon i mitten tror jag... Tanken är att det ska finns text till den, men då måste farmodern tala om lite saker för mig...

ABUELA! Dime los nombres, quien es la mayor y lo que paso con la ultima. Dime donde vivian, bueno, dime todo lo que recuerdas. Si hagas clic en donde kommentarer, puedes responderme al instante. Hay unas islas en Galicia que se llaman Tres hermanas, no?

Novios

Den här layouten är på sonens farföräldrar när de fortfarande dejtade. Vill försöka få dem att skriva lite om hur de kände och vad de tänkte på om respektive. Så det stora utrymmet ska innehålla text är tanken.

ABUELOS! Me podeis hacer el favor en escribir algo cada uno de lo que pensabas uno al otro cuando empecasteis a conocer? Con letras de cada uno!  Y fechas y sitios y lo que podeis recordar... Aqui por su puesto no podeis dejar los comentarios, como quiero tener las letras vuestras. Asi que el nieto vuestro pueda saber un poquito mas de su historia.