Underbara små lappar

image450

Dessa underbara lappar fick jag av sonen häromdagen. Han höll sig lugn och stilla när vi andra pysslade. Tror att han möjligen skulle visa sina gamla dagisfröknar att han faktiskt har blivit stor... Om någon undrar, så är det ett bakvänt S... Jag är med andra ord inte Bert.

Tack
Kristina för pappersbitar, Punchinella och lite kuliga saker från sillrecepten.

Lite nytt

Försöker lära mig att göra ny kostym till bloggen... Det blir lite bättre för varje gång! Självklart måste jag tacka Kristina för att det över huvudtaget blir någon förändring här och för att hon skickade mig länken till Webdesignskolan. Det är inte så svårt, man får bara se till att ha tid och tålamod - och backup!

I går fick för övrigt Kristina och jag ett paket från Linda på Scrappakalja. Ett paket som tack och uppmuntran för allt jobb på Ett litet ord. Det värmer något alldeles otroligt! Men det känns också helt rätt att inte fortsätta med bloggen längre.

Annars fortskrider planerna för Scrapträffen här den 6 september. Det ska bli så kul och spännande, eftersom det har varit en liten "dröm" sedan länge. Vill du ha mer information maila mig på maddesigno@gmail.com!

Nu ska jag försöka mig på lite robotar (igen), en alldeles egen bild att ha som topper/header (vad heter det?) och lite annat spännande. Sedan ska sonen och jag ge oss ut i snöstormen.

Ha en underbar dag!

Det är mycket nu....

och därför blir det inte så mycket uppdaterat här. Imorgon ska jag börja jobba, så det pirrar lite extra. Har haft sonens underbara f d dagisfröknar här på pyssel idag, vilket var både kul och lärorikt. Lärorikt eftersom man alltid lär sig något nytt och kul eftersom ingen av oss insåg hur fort tiden går...

Jag har fått uppslag till något nytt att scrappa - sonen har skrivit små meddelanden till mig! Kul!

Min ena hand har svullnat upp till oigenkännlighet och fungerar inte till så mycket alls...dessutom gör den så in i skogen ont... Orolig? Näpp, jag får väl stoppa in den i sin svarta vante med skena i, så är det förhoppningsvis över i morgon (med lite hjälp av den vackra nattortosen). Kan jag ha pysslat och burit för mycket tro?

Tror att jag går och lägger mig snart... God natt och sov sött.

Kul med kort

Jag blev väldigt inspirerad av alla kort som jag hittade på "Kortskissen" häromdagen. Så skönt och befriande att "bara" skapa!

image442

image443

image444

image445