En till...

37209-175

Den här vovven fanns på bild i min mail nu på kvällen... Han/hon ska visst befinna sig någonstans i Högsbo! Anar en viss konspiration, men följer utvecklingen med spänning... Lev väl!

Korttävling

37209-174

Här är mitt bidrag till
Hobbyhusets korttävling. Roligt att göra ett julkort i annorlunda färger... Och som vanligt så ser det bättre ut i verkligheten. Tack till Kristina  för lån av stämpel.

En rondellhund!

En rondellhund!

Visst är den fin?`Tänk att vår lilla rondell har fått en alldeles egen rondellhund?! Det har varit lite si och så med det ena och det andra ett tag, ber om ursäkt för detta till den trogna lilla skara av besökare jag har... Det pågår lite mycket i livet just nu, och har inte hittat något direkt att blogga om - förrän i dag! Visst är det stoooort, att få en egen (nåja, någorlunda) rondellhund! Ha en underbar kväll!

En styck toarulle

Idag tycker jag lite synd om mig - har inte sovit och livet känns allmänt pest. Sonen tycker att han ALDRIG får säga något, och jag tycker att han pratar hela tiden... Snöeländet gör mig inte gladare. Jackan min är inte särskilt varm och jag ser inte att jag kan köpa någon ny inom snar framtid. Min son är i trotsåldern och jag har aldrig kommit ur min, så vi har krig hemma.

Men - jag har lyckats bli  medlem i de flesta marknadsundersökningsföretag som finns på internet. Har nästan lite svårt att hålla isär dem. Det är kul, och man får lite lotter och presentkort - senast en massa värdecheckar till det stora gula M:et. Idag, en dag överfylld av självömkan och annat blaj, hämtar jag ett paket på Posten. När jag öppnar det, så inser jag det ironiska i livet. En toarulle. EN toarulle. En TOARULLE. Jag ska testa toapapper. En rulle toapapper ska testas i det här hemmet.

Tyvärr, jag kan inte sluta fnittra. Ha en underbar dag.