Adrenalin

Sonen har varit väldigt hostig senaste tiden... Virus, sa läkaren häromdagen och skickade hem oss med en förmaning om att öka doseringen på astmamedicinen. Om du har astma, vet du att det inte alltid är så lätt att öka doseringen, eftersom man till slut får så hög puls att det är bättre att hosta och ha svårt att andas... Nåväl, till saken hör att det är kalas på söndag, så inte vill sonen att kalaset ska ställas in.

Igår kväll sov han en liten stund och sen satte det igång! Hostan gjorde att han till slut spydde tills det inte gick att spy mer. Snurr, snurr, snurr... Fick för en gångs skull napp på Östras barnmottagning första gången jag ringde. De sa att det var bara att komma upp - nu. Grannarna ringde taxi och jag fick klätt på oss - klockan var ca 23. Utrustad med spypåse åkte vi iväg.

Båda sköterskor och läkaren var underbara och lugnande. Vi fick komma in nästan omedelbart till ett rum. Syresättningen var helt godkänd, men läkaren ansåg att det var dags för att inandas adrenalin. Tack och lov så hjälpte det, hostan la sig och vi fick till slut åka hem. Sonen somnade sittandes i soffan, nästan omedelbart och då var kl. nästan 02.00... Själv somnade jag inte förrän någon timma senare...

Nu på morgonen har hostan satt igång igen... vi får se vart det leder. Kalas? Vi lever på hoppet en stund till.

Ha en härlig helg och sköt om varandra!

Kommentarer
Postat av: maria

Jag önskar att din son ska krya på sig och att kalaset blir av för hans skull. Kram Maria

Postat av: Ann-louice

Hoppas att sonen kryar på sig och att ni har det bra!
Ha en skön lördag kväll!
Kram

2008-01-26 @ 21:07:47
URL: http://www.alleswe.bloggagratis.se
Postat av: Morfen

Åh vad trassligt.. Stackars liten!!! Man känner sig så maktlös som förälder också så det var skönt att de lyssnade på dig på Östra. Kram till er båda och hoppas att han orkade gå på kalaset idag!

2008-01-26 @ 22:29:39
URL: http://morfen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback